ΟΡΟΙ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ EΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΟ 30% ΤΟY ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΜΒΑΣΜΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ή REVOLUT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ 60% ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΤΟ HARD DISK. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΠΟΥΜ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 4 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΡΙΝ ΕΚΤΥΠΩΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 10%. ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΓΑΜΟ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΙΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ!

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

  1. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛMΠΟΥΜ.
  2. ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΠΟΥΜ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 10%. ΑΝ ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛMΠΟΥΜ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΤΑ ΑΛΠΟΥΜ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ S2 ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΝΟΥΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!
  3. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΛΙΚΟ.
  4. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) ΣΕ HARD DISK. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ SERVER ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΑΜΟΣ. ΕΑΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 6 ΜΗΝΕΣ, ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ.
  5. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟΣ ΤΟ 30% Ή ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εάν ο γάμος μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία τότε η προκαταβολή δεν χάνεται. Στην περίπτωση όμως που η νέα ημερομηνία δεν είναι διαθέσιμη και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ούτε με 2ο συνεργείο παραγωγής τότε η προκαταβολή επιστρέφετε σε μορφή VOUCHER Διατηρούμε το δικαίωμα να σας επιστρέψουμε την προκαταβολή σας και ακύρωση του συμβολαίου αυτού αν ο πελάτης αμφισβητήσει το συμβόλαιο αυτό έστω και μία μέρα πριν από το γάμο του. Οι υπηρεσίες αναγράφονται και υπογράφονται ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ από το ιδιοκτήτη του συμβολαίου την Click Creative Services by LK Ltd).

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΙΝ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΡΧΕΊΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΗ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΌ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΑΛΠΟΥΜ.

ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 6 ΜΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ.

ΕΑΝ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 01:00. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ/ΠΑΡΤΥ, Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 200€

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ.